sok
SWE NOR

STIL & DESIGN

Hvilken type?
Har du et eldre hus med tidløs, vakker og klassisk arkitektur? Eller snarere moderne der det er de enkle funksjonelle formene og de stilfulle detaljene som gjelder? Eller nyfunkis med innovativ design og kreativ arkitektur? Uansett hvilken type hus du har er ytterdøren en sentral del av fasaden og det første en besøkende tar i og går inn gjennom. For oss er helhet, harmoni og karakter veldig viktig – noe som gjør at vi kan tilby ytterdører og innerdører for alle stiler og typer av hus.
 
Hvilken type funksjon?
Foruten at våre dører er laget for å matche husets eksteriør og interiør har de en mengde funksjonelle egenskaper. Vi har i løpet av våre 100 år i bransjen utviklet sikkerhet i døren og vet hva som kreves for å tåle vær, vind, brann, vann og holde tyver på rett side. Vi har langs med veien også kommet veldig langt når det gjelder for eksempel energisparing, lydgjennomtrenging og løsninger som slipper inn lyset.

Hva skal det koste?
Det er klart at det mest massive treslaget, de mest stilfulle detaljene, det mest eksklusive designet, den sikreste sikkerhetsanordningen og de vanskeligste spesialløsningene koster litt ekstra. Tenk gjerne på hvor du skal legge ned kruttet og tenk på at vi har inner- og ytterdørsløsninger som ikke behøver koste skjorten. Vi selger like mye av vårt premiumsortiment som av vårt basicsortiment, der det har blitt populært å blande kvaliteter og enda holde en rød tråd gjennom husets dører. Derfor har vi enkeltdører og helhetsløsninger
for alle smaker og lommebøker.